Evi Gösteren

Boyadır.

Beyaz dış cephesi ve sahibinin zevkini yansıtan iç cephe renkleri ile Bodrum evleri yerli yabancı herkesin beğenisini kazanmaktadır. Bodrum'un dokusuna yaraşır ve uzun ömürlü boyalar, büyük markaların toptancısı Semiz Yapı Market'te. Boyada fiyatsa fiyat, çeşitse çeşit!

Client Since 1995

EVİNİZİN İHTİYACI OLAN BOYALAR

İç Mekan

Duvar

Son teknoloji makinelerimizde arzu ettiğiniz renk tonunu ayarlayarak lider markaların boyalarını size sunuyoruz. Bodrum’un evlerinde malesef rutubet ve nem sık karşılaşılan bir durumdur. Büyük boya firmalarının Bodrum bayisi olarak neme rutubete dayanıklı uzun süre kullanabileceğiniz iç cephe boyaları Semiz Yapı Market’te.

Dekoratif

Evinizin içerisinde tek tip bir renge bağlı kalmadan göz alıcı bir tarz düşünüyorsanız, Semiz Yapı Market’in deneyimli personeli emrinizdedir. Arzu ettiğiniz renk geçişlerini sağlamak ve ustaca fırça darbeleri ile duvarlarınızda özel desenler oluşturabilecek olan ustalarımız ve uzmanlarımız size farklı fikirler sunabilirler.

AHŞAK KAPI VE PENCERELER

Evinizdeki ahşapların doku ve çeşidine uygun boya, vernik ve astar türleri çok uygun fiyatlara Semiz Yapı Market’te.

DEMİR EKİPMANLAR

Kir ve pasa karşı özel olarak üretilmiş demir boya, astar ve koruyucularını Yalıkavak’ta bulunan mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.

TAVAN

Tavana özel olarak üretilmiş ve çeşitli ebatlarda bulabileceğiniz tavan boyalarımız ile evinize renk katmaya devam ediyoruz.

Dış Mekan

Duvar

Kışın sert ve soğuk rüzgarlar, yazın yakıcı güneş Bodrum evlerinin duvarlarında tahribata neden olabiliyor. Çoğu evin duvarlarında kılcal çatlaklar mevcut. Semiz Yapı Market’te bulunan özel boyaları bu kılcal çatlakları kapatmakta kullanabilirsiniz. 

DEKORATİF

Bodrum’da beyaz sevilir. Evinizin beyaz rengine eşlik etmesini istediğiniz başka renkler var ise, örneğin Bodrum Mavisi, turkuaz gibi renkler, bu renkteki boyaları mağazamızdan temin edebilir ve evinizin kapı, pencere ve pervazlarını farklı renklerde boyayarak beyaz renge hareket katabilirsiniz.

AHŞAP EKİPMANLAR

Pergole, sundurma, bahçe mobilyaları ve ahşap olan her şey için yağmura ve iklim koşullarına dayanıklı demir için tüm astar ve boya çeşitlerini mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.

İzolasyon

Bodrum’da herkesin malumu olan rutubet problemine karşın ileri teknolojide üretilmiş izolasyon ve rutubet önleyici malzemeleri mağazamızdan tedarik ederken uzmanlarımızdan ve uygulayıcı ustalarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Mantolama

Hem enerjiden tasarruf etmek ve hem de rutubet ile mücadelede bir adım atmak istitorsanız, mantolamayı düşünebilirsiniz. Semiz Yapı ekibi mantolama konusunda son derece ileri kalitede ürünlere ve uzman tecrübesine sahiptir.

USTA MI LAZIM?

Biz buradayız. Boya, izolasyon, mantolama ve tadilat işleriniz için işçilik garantili hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

(0549) 633 30 04

bİzİmle şİmdİ İrtİbata geçebİlİrsİnİz.

Bize yazın

Veya arayın: 0536 493 96 73

4 + 14 =