HIRDAVAT

EL ALETLERİNDE ÖZEL FİYATLAR

Bodrum’da matkaptan, akülü vidalamaya, hiltiden testerelere kadar elektrikli veya elektriksiz tüm el aletleri çeşitleri rakiplere oranla özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Birçok önemli markanın bayisi olan Semiz Yapı Market’e gelin, fiyatları görün ve ihtiyacınız olan ürüne taksit imkanlarıyla sahip olun.

TÜM MERDİVEN ÇEŞİTLERİMİZLE İŞİNİZ YARIM KALMASIN

Bodrum’da akrobat merdiven, pratik, tek kademeli, A tipi veya iskele merdivenleri mağazamızda bulabilirsiniz. Boya, mantolama, tadilat veya ev içi kullanımlara yönelik envai çeşit merdivenler ile hiçbir işiniz yarım kalmasın.

İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI

YÖNETMELİKLERE UYGUN KALİTELİ ÜRÜNLER

Reflektörlü mont ve yeleklerden, koruyucu iş ayakkabılarına, baretten koruyucu gözlüğe, trafik emniyet hunilerinden yangın söndürme tüplerine kadar iş güvenliği ve sağlığı için aradığınız tüm ürünler AB ve ülkemiz yönetmeliklerine uygun standartlarda satışa sunulmaktadır.  Bodrum’da iş güvenliği ve sağlığı malzemelerini uygun fiyat ve taksitlerle mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.

YAPIŞTIRICIDA BOL ÇEŞİT

Basit bantlardan, montaj bantlarına, halı kaydırmazlardan hızlı yapıştırıcılara, silikondan tutkala kadar yapıştırıcı da onlarca çeşidi sizin için derledik.

KAPI KOLLARI

Paslanmaz çelik kapı kollarını mağazamızdan bulabilirsiniz. İç kapı, dış kapı, çelik kapılar için ölçü ölçü ve model model kapı kolu çeşitlerimize bakın, fiyatlarımızı görün ve kararınızı verin.